Pirttijärven Erä

 


METSÄSTYS 2018


Päätettiin metsäkanalintujen saaliskiintiöksi 1+1 metsäkanalintua, eli yksi metso ja teeri. Akkalintujen ampumista suositetaan vältettävän. Riekko on rauhoitettu. Pyyllä ei rajoitusta. Ei vieraantuontioikeutta. Suositellaan myös seuraamaan valtakunnallisia rajoituksia.

Sorsanmetsästys on seuran jäsenille vapaata rannoilla ja vedessä seuran alueiden sisällä olevilla vesistöillä. Tämän lisäksi lupa kattaa sorsastuksen vesistössä Itäisen kalastuskunnan alueella, joka käsittää Eimisjärven, Pirttijärven, Kinnasjärven ja Kitsanjärven. Seura myy sorstastuslupia myös ulkopuolisille hintaan 5€/kausi.

Majava, jänis/rusakko, pienpedot ja kettu ovat vapaasti metsästettävissä. Vieraskorttia, joka kattaa kaiken edellä olevan riistan, voi hankkia hintaan 10 €/vrk tai 50 €/jahtikausi. Majavakaadosta voisi tehdä ilmoituksen sihteerille. Vieraskortti edellyttää isännän läsnäoloa metsästettäessä.

Hirvilupia on Pirttijärven Erälle myönnetty kaksi aikuista ja vasa. Metsästyksen johtajana toimii Harri Mustonen ja varalla Kari Mononen. Hirviporukkaan halutessasi tule majalle aloituspäivänä 20.10. klo 7.00 mennessä tai jos et tällöin pääse, ilmoita tulostasi Harrille Mustoselle. Hirvenmetsästyksen vieraskortti 10€/vrk oikeuttaa metsästykseen aseen kanssa ilman lihaosuutta.

Vieraskortteja myyvät Timo Puustinen p. 0400-275 332 ja Kari Mononen p. 050-368 8959 . Sovi metsästyspäivästä/summasta myyjän kanssa, maksa verkkopankin kautta ja tulosta kuitti mukaan metsälle. Jos ei tulostusmahdollisuutta, tarkastustilanteessa voi soittaa vieraskortin myyjälle. Vieraan metsälle tuonti edellyttää aina jäsenen mukana oloa isäntänä. Pirttijärven Erä, Tuupovaaran Op 548005-22187.

Koirakoemaastoja luovutettiin syksyn kokeisiin seuraavasti: